KOBASICA
ISTARSKA
KOBASICA
SUHA
Jedini je i najbolji način konzumiranja ove delicije rezati je ručno na kolutiće, dijeliti je s bliskim ljudima i pritom se mnogo smijati, zabavljati i to činiti čim češće. Kvalitetno svinjsko meso, krupno mljeveno, miješa se s kuhanim vinom u kojem se kuhao češnjak te se dodaje papar. Smjesa se puni u prirodno svinjsko crijevo. U komorama se suši mjesec dana.
SASTAV PROIZVODA:
svinjski but, svinjsko čvrsto masno tkivo, kuhinjska sol, šećer, dekstroza, začini, antioksidansi: natrijev askorbat, regulator kiselosti: limunska kiselina, aroma, konzervans: natrijev nitrit, starter kultura
100 g proizvoda dobiveno je sušenjem 140 g svinjskog buta i 42 g svinjskog masnog tkiva.
Čuvati na temperaturi od 0°C do +12°C
PAKIRANJA:
istarska kobasica suha 275 g, istarska kobasica suha 135 g.
ISTARSKA
KOBASICA S
TARTUFIMA
Tartuf je podzemna gomoljasta gljiva specifična okusa koja se smatra vrhuncem gastronomije. Raste u srcu Istre, u vlažnoj i sivoj zemlji u šumama nedaleko Buzeta kojima potječe rijeka Mirna. To skriveno blago pronalazi se uz pomoć posebno dresiranih pasa.
SASTAV PROIZVODA:
svinjski but, svinjsko čvrsto masno tkivo, kuhinjska sol, tartufi (2%), šećer, dekstroza, začini, antioksidansi: natrijev askorbat, regulator kiselosti: limunska kiselina, aroma, konzervans: natrijev nitrit, starter kultura
100 g proizvoda dobiveno je sušenjem 140 g svinjskog buta i 42 g svinjskog masnog tkiva.
Čuvati na temperaturi od 0 °C do +12 °C
PAKIRANJA:
istarska kobasica sa tartufima 275 g, istarska kobasica suha 135 g.