SALAME
ISTARSKA
SALAMA
Uživajte u istarskoj salami u kojoj se isprepliću sočna tekstura i božanstveni okus, dobiven kombinacijom začina i prirodnog procesa sušenja, uz neizostavan miris plemenite plijesni. Preporučujemo sendvič s istarskom salamom. U sendvič (preporučujemo kruh sa sjemenkama) posložite tanko narezanu istarsku salamu, dodajte svježe povrće, zelenu salatu, rajčicu i papriku. Narežite mladi kravlji sir na deblje ploške te ih pecite na grill ploči da se lagano rastope, a zatim posložite u sendvič. Sendvič začinite umakom aurora. Konzumirajte ga dok je sir još topao i uživajte u bogatim okusima koje pruža ovaj jednostavan sendvič

SASTAV PROIZVODA:
svinjsko meso, svinjsko čvrsto masno tkivo, kuhinjska sol, šećer, dekstroza, začini, antioksidans: natrijev askorbat, regulator kiselosti: limunska kiselina, aroma, konzervans: natrijev nitrit 100g proizvoda dobiveno je sušenjem 140 g svinjskog mesa i 42 g svinjskog masnog tkiva.
Čuvati na temperaturi od 0°C do +12°C
PAKIRANJA:
istarska salama, istarska salama map, istarska salama narezak 100g map

САЛЯМИ

СОСТАВ ПРОДУКТА:
100 г продукта получено в результате сушки 140 г мяса свинины и 42 г свиной жировой ткани.
Хранить при температуре от 0°С до +12°С
УПАКОВКА:
Истрийская салями 220 г Истрийская салями, Истрийская салями map , Истрийская салями нарезка 100г map

SALAMA
VELI JOŽE
Iako je ime dobila po snažnoj, robusnoj osobi, mitskome Velom Joži, salama je delikatna i nježna. Glavni je sastojak sitno mljeveno meso uz neizostavnu upotrebu crnog papra kao glavnog začina.

SASTAV PROIZVODA:
svinjsko meso, svinjsko čvrsto masno tkivo, kuhinjska sol, šećer, začini, antioksidans: natrijev aksorbat, regulator kiselosti: limunska kiselina, aroma, konzervans: natrijev nitrit
100 g proizvoda dobiveno je sušenjem 140 g svinjskog mesa i 42 g svinjskog masnog tkiva.
Čuvati na temperaturi od 0°C do +12°C
PAKIRANJA:
salama Veli Jože, salama Veli Jože narezak map, salama Veli Jože narezak 100 g map
